geen artikelen € 0,00
  bestellen

Waarom een ( Elektrische ) golftrolley

Algemene informatie over golftrolleys.

 

Om het meenemen van een golftas makkelijker te maken is er een speciale golftas met wieltjes, de trolley. of de trolley is een karretje met twee wielen en een plek om uw golftas op te zetten, u trekt de kar vervolgens aan een hendel. In plaats van dragen, trekt u nu al rijdend uw golftas met u mee. Het verslaat niet een caddie, maar ontlast wel de constante druk en belasting op uw schouders

 

Volgens de statistieken uit Amerika is het bewezen dat bij gebruik van een elektrische golftrolley u zeker 6 slagen minder nodig heeft bij een 18 holes baan.

 

Elektrische golftrolley:

Voor spelers die kiezen voor echt gemak zijn er elektrische trolleys. Zonder enige inspanning kunt u uw gehele tas voort laten rijden.

Een strak vormgegeven, compacte en duurzame constructie, welke uw golftas met uw dierbare golfclubs gemakkelijk door de baan verplaatst. U bestuurt op eenvoudige, doeltreffende wijze de golftrolley. Heuvel op, heuvel af en soms door zwaar terrein. De tractie van de golftrolley is prima, dankzij de duurzame constructie van aandrijving en wielen.

 

Voordelen van een golftrolley:

 

• is met gemak te manoeuvreren in alle richtingen

• kan -optioneel- worden geleverd met een krachtige herlaadbare 12V accu

• kan -optioneel- worden geleverd met extra accessoires(zoals bijvoorbeeld: parapluhouder, drankfleshouder of gevoerde zitting), die de golfer van essentieel gemak voorzien

• daar een golftrolley handzaam is en een comfortabel totaalgewicht heeft, is de trolley met gemak te vervoeren (inklapbaar)

• is esthetisch mooi afgewerkt, waarbij de accu niet zichtbaar is

 

Meer golfplezier:

Een golftrolley is gewoon handig. Steek uw energie in uw swing en spel, niet in het dragen van uw tas! Verhoog uw golfplezier door:

• betere scores,

• minder moe,

• minder rug of arm klachten

 

Voor 8-9 jaar geleden was een Elektrische fiets voor mensen die niet meer met een gewone fiets konden fietsen.

Nu in 2017 is de electrische fiets de meest verkochte fiets.

 

Waarom maakt u niet nu gebruik van een elektrische golftrolley het is toch zo gemakkelijk.

 

 

Golf plezier met een elektrische trolley.