geen artikelen € 0,00
  bestellen

FootJoy Dames schoenen

FootJoy Stratos (90113) - zilver

spikeless / waterproof


Omschrijving

Niet van deze wereld zoveel comfort!
FJ Stratos met STRATOFOAM, een gepatenteerd dempingssysteem dat is ontwikkeld uit een unieke samengestelde mix waarmee elke schoen schokken kan absorberen en energie kan teruggeven.

Het belangrijkste voordeel van energieteruggave is dat elke schoen voor u werkt, wat de vermoeidheid van de voeten na een ronde golf kan helpen verminderen.

In tegenstelling tot andere concurrerende schoenen die dempingssystemen gebruiken voor hardlopen, wat resulteert in een constructie met hoge impact, zijn FJ Stratos-golfschoenen specifiek afgestemd op golf / wandelen.

 

Kenmerken:

 • PERFORMANCE BUITENZOOL
  De VersaTrax + buitenzool is ontworpen met tractie-elementen om een ​​buitenzool te creëren die perfect is voor prestaties op de baan met veelzijdigheid op de baan. Doorschijnende rubberen tractie-elementen bieden een hoogwaardige look en feel en maximaliseren de tractie bij elke stap die u zet. Het unieke anti-kanaliserende tractiepatroon is ontworpen voor grip vanuit elke ligging of hoek.
 • PERFORMA LEEST
  De Performa leest biedt een volledig afgerond teenkarakter, een vollere pasvorm over de voorvoet en een smallere pasvorm in de hiel.
 • LICHTGEWICHT DEMPING
  StratoFoam is een gepatenteerde schuimsamenstelling die speciaal is afgestemd op golf en die het comfort onder de voeten maximaliseert en tegelijkertijd een optimale energieteruggave biedt om vermoeidheid onder de voeten gedurende de ronde te verminderen.
 • 2 JAAR WATERDICHT
  FootJoy garandeert dat deze golfschoen twee jaar lang 100% waterdicht is bij normaal gebruik.
Specificaties
artikelnummer 90113 SS22
merk FootJoy
model Stratos
kleur zilver/grijs

Prijs

€199,00

 • FootJoy Stratos (90113) - zilver