geen artikelen € 0,00
  bestellen

Birdiepal Classic Zwart

Birdiepal Classic Zwart

Nieuw Birdiepal Classic kleur zwart met houten handgreep


Omschrijving

Een echte klassieker onder de golfparaplu’s: Het handmatige, betrouwbare frame van glasvezel garandeert maximale windstabiliteit en lichtheid. Het elegante handvat van walnoothout met zijn typische houtnerf maakt de paraplu tot een tijdloze, elegante metgezel, niet alleen op de baan.

 

Kenmerken:

  • Vrijwel onbreekbaar glasvezelframe met extra verstevigde schacht. Zeer elastische glasvezel spalken. Het pinveersysteem met de duidelijk zichtbaar gepositioneerde veiligheidsschuif zorgt voor eenvoudig openen en sluiten zonder Knijpen van vingers. Gepatenteerde veiligheidstips met schuurbescherming, 100% bevestigd.
  • Duurzaam polyamideweefsel, dubbele naden tussen segmenten.
  • Hendel: Elegante handgreep van Amerikaans notenhout. Waterafstotende, transparante lak in diepmat. Handvriendelijke vorm, geschikt voor vrijwel alle caddyhouders. Ingelegde inleg met “birdiepal classic” logo.
  • Paraplu-tip: Extra stabiel ABS-materiaal. Past in alle golftashouders. Met een extra brede rand om de hoes te beschermen tegen schuren. Dankzij de extra stabiele punt kan de parasol ook in de grond worden gestoken. Beschermende hoes: Praktisch en ongecompliceerd van robuust polyamideweefsel.

.

Specificaties
merk Birdiepal
model Classic
kleur Zwart
verwachte levertijd 2 dagen

Prijs

€79,00

  • Birdiepal Classic  Zwart