geen artikelen € 0,00
  bestellen

Mizuno clubs / tassen

Mizuno Pro 225 ijzer Limited Black


Omschrijving

Golf Digest-badge Golfspion Award 2022 Golf WRX Award 2022 GolfDigest 2023-prijs De 2e generatie van Mizuno's verbluffende Hot Metal Blade – en de meest speelbare van de Mizuno Pro-serie. Compacter dan het origineel met een herzien CORTECH slagvlak met meerdere diktes voor nog hogere balsnelheden. Even effectief als alternatief voor lange/middenijzers voor elitespelers of als complete set voor lage tot middenhandicaps. Grain Flow Forged in Hiroshima, Japan, met een zachte koperen onderlaag voor een uniek bevredigend Mizuno-gevoel bij impact.

 

GESMEED IN HIROSHIMA, JAPAN

Grain Flow slagvlak en hals uit Mizuno's iconische fabriek in Hiroshima, Japan – waar Mizuno ijzers sinds 1968 worden geproduceerd.

 

ZACHTE KOPEREN ONDERLAAG

Een microlaag van koper onder nikkelchroom – voor het puurste, zachtste gevoel dat beroemd is geworden in de legendarische TN87. Opnieuw geïntroduceerd in 2018.

 

HEET METALEN BLADONTWERP

Grain Flow Forged 4135 Chromoly slagvlak en hals (ijzer 2-8) - consistent 0,2 mm dunner over het hele slagvlak. Gecombineerd met COR Forged Hollow Body 28,5 g wolfraamgewicht (ijzer 2-7) voor een hogere, stabielere vlucht en verbeterde balsnelheden.

 

1025E PURE SELECTIE ZACHT KOOLSTOFSTAAL 9-PW

Met stabiliserend 431 stalen achtergewicht voor precisie en een meer doordringende vlucht in de scoreijzers.

 

EEN MES VANUIT ELKE HOEK

De Mizuno Pro 225 combineert zijn hoge lanceerprestaties met een echt blade-achtig profiel, zowel bij het adresseren als in de tas. Nog compacter door de set dan de originele HMB. Vooral merkbaar bij de midden- en korte ijzers.

Specificaties
merk Mizuno
model Mizuno Pro 225 ijzer Limited Black
verwachte levertijd 3-4 weken

Prijs

€285,00

  • Mizuno Pro 225 ijzer Limited Black