geen artikelen € 0,00
  bestellen

Mizuno clubs / tassen

Mizuno Pro 223 ijzer


Omschrijving

Alles wat tourspelers nodig hebben om te concurreren op uitgebreide, veeleisendere lay-outs, maar waar ze nooit om hadden gevraagd. De Mizuno Pro 223 verbergt een balsnelheidverhogende constructie binnen het frame van een compacte spelersholte. Een volledig nieuw technologieplatform van ijzer 4-7 dat Mizuno's geteste Chromoly Forging en Flow Micro-Slot Grain Flow Forged in Hiroshima, Japan combineert met een zachte koperen onderlaag en een uniek bevredigend Mizuno-gevoel bij impact.

 

GESMEED IN HIROSHIMA, JAPAN

Grain Flow Forged HD uit één stuk in Mizuno's iconische fabriek in Hiroshima, Japan – waar Mizuno ijzers sinds 1968 worden geproduceerd.

 

ZACHTE KOPEREN ONDERLAAG

Een microlaag van koper onder nikkelchroom – voor het puurste, zachtste gevoel dat beroemd is geworden in de legendarische TN87. Opnieuw geïntroduceerd in 2018.

 

GESMEED CHROMOLY MET FLOW MICROSLOT (4-7 IJZER)

Een compleet nieuwe technologie voor extreme balsnelheden vanuit een klein tour-ready profiel - levert een slagvlakdikte op van slechts 2,4 mm (versus 2,6 mm JPX921 Forged).

 

1025E PURE SELECTIE ZACHT KOOLSTOFSTAAL 8-PW

Voor ultieme precisie en controle waar dat het meest nodig is: dezelfde constructie als de Mizuno Pro 221.

 

GEBOUWD VOOR AFSTAND. OP MAAT VOOR TOUR

De Mizuno Pro 223 is zo ontworpen dat hij in de handen van tourspelers terecht kan komen, waarbij uiterlijk de eerste barrière is. De Mizuno Pro 223 is kleiner dan zijn voorganger, de MP-20 MMC – het meest opvallend in de scoreijzers.

 

PRECIES AFGESCHUINDE ACHTERRAND

Om plaats te bieden aan de microgleuf, maar toch een authentieke tour-acceptabele zool te bieden, is de achterrand zwaar afgeschuind.

Specificaties
merk Mizuno
model Mizuno Pro 223 ijzer
verwachte levertijd 3-4 weken

Prijs

€255,00

  • Mizuno Pro 223 ijzer