geen artikelen € 0,00
  bestellen

PowaKaddy cartbag DLX Llite zwarte bies

PowaKaddy cartbag DLX Llite zwarte bies

Nieuw met Mag Lok magneet systeem Waterproof cartbag


Omschrijving

 

Het moderne ontwerp van de DLX-Lite zit boordevol functies, waaronder 14 verdelers om de clubs netjes georganiseerd te houden, een externe putterbay met ruimte voor grotere handgrepen, een gemakkelijk toegankelijk vak voor drankjes en opbergvakken in verschillende maten waarin alle essentiële spullen die een golfer nodig heeft bij de hand zijn. .

De nieuwe PowaKaddy DLX-Lite is de volgende maat in ons tassenassortiment en biedt voldoende ruimte voor al uw golfuitrusting.

Een duurzame, lichtgewicht tas ontworpen met PowaKaddy's kenmerkende aandacht voor detail. Het PowaKaddy Key-Lock™ anti-draaisysteem zorgt ervoor dat hij stevig op de trolley blijft staan, ongeacht het terrein.

Volledig compatibel met PowaKaddy's innovatieve, magnetische tassenslotsysteem. Bevestig de tas snel en moeiteloos aan de trolley, zonder dat je een onderste riem nodig hebt.

MAG-LOK ® wordt geleverd bij alle PowaKaddy cartbags uit de serie 2024 en is snel en eenvoudig te installeren op een MAG-LOK ® compatibele PowaKaddy elektrische trolley.

Verkrijgbaar in:
Gun Metal met gele bies
Gun Metal met zwarte bies
Gun Metal met blauwe bies

Prijs

€359,00

  • PowaKaddy cartbag DLX  Llite zwarte bies