geen artikelen € 0,00
  bestellen

Approach® S42

Garmin Approach® S42 Wit


Omschrijving

 

Garmin Approach S42 Golf GPS

Ziet er geweldig uit om uw pols en op de baan

Stijlvol, licht GPS-golfhorloge met een in zonlicht leesbaar kleurenaanraakscherm van 1,2 inch en metalen rand, en banden met snelsluiting voor eenvoudige verandering van stijl of kleur

 

Vooraf geladen met meer dan 42.000 golfbanen over de hele wereld

De Autoshot™ gametrackingfunctie1 meet en legt slaglocaties en afstanden automatisch vast voor nabeschouwing op de Garmin Golf™ app; koppel aan optionele Approach® CT10 clubtrackingsensoren voor meer automatische trackingmogelijkheden, zoals het automatisch tracken en scoren van clubs

 

Met de functie Green View-functie kunt u handmatig de pin/vlag positioneren; bereken snel de afstand tot het begin, midden en einde van de green, en tot hindernissen en doglegs

 

Houdt dagelijkse activiteiten bij2 zoals stappen en slaap en bevat ingebouwde multisport-profielen

Met green vieuw kunt u de pin handmatig verplaatsen

Levensduur batterij: Maximaal 15 uur in de GPS-modus, maximaal 10 dagen in de smartwatch modus

Bij zon blijft het horloge leesbaar

 

 

Kleur Gun Metal

De Approach S42 GPS-golfsmartwatch met kleurenaanraakscherm ziet er geweldig uit om uw pols en op de baan.

Het toont de afstand tot het begin, midden en einde van de green en tot hindernissen, en registreert automatisch de locatie en afstand van elke gedetecteerde slag1.

U kunt ook de pin handmatig positioneren voor nauwkeurige approachslagen. Voor meer automatische trackingmogelijkheden en een volledig overzicht van uw spel, kunt u het horloge koppelen met de optionele Approach C10 clubtrackingsensoren

. Gebruik de app samen met de Garmin Golf app voor live scores, automatische scorekaartuploads en de mogelijkheid om al uw statistieken in real-time te bekijken tijdens het spel en na uw ronde op uw compatible smartphone.

Dankzij de extra smartwatch-functies kunt u hem de hele dag dragen en uw activiteiten tracker.

Draag 'm de de hele dag

Zelfs als u geen golf speelt, is dit een stijlvol en licht accessoire.

Het kleurenaanraakscherm van 1,2 inch heeft een aantrekkelijke metalen omlijsting en is net zo comfortabel in de stad als op de baan.

Wanneer een subtiele verandering van stijl gewenst is, gebruikt u de bandjes met een snelsluiting om snel van garderobe te wisselen.

Houd uw spel en scores bij

AutoShot™ gametracking1 registreert automatisch de locatie en afstand van elke gedetecteerde slag1 langs de fairway voor analyse na de ronde op de Garmin Golf™ app.

De Approach CT10 golfclubsensoren vullen de ingebouwde AutoShot prestaties van uw Approach S42 smartwatch aan en geven u een compleet overzicht van uw spel.

Ze kunnen eenvoudig aan uw clubs worden bevestigd en worden gekoppeld met uw Approach S42, zodat u elke afzonderlijke slag kunt volgen - inclusief putt- en chipshots, en gegevens kunt bekijken voor slagafstanden en nauwkeurigheid tot de fairway of green.

Specificaties
merk Garmin
model Approach S42
kleur Zwart
verwachte levertijd voorraad

Prijs

van: €299,00 voor: €259,00

  • Garmin Approach® S42 Wit