geen artikelen € 0,00
  bestellen

Approach® G8

Approach® G8


Omschrijving

 

Lichter, stijlvoller, slimmer

3-inch capacative-touch kleurenscherm; slank en stijlvol ontwerp, duurzaam en robuust

 

Standaard geleverd met meer dan 40.000 internationale banen.

 

Speel als-afstand geeft golfers afstanden tot het doel, aangepast voor slagen naar boven of naar beneden.

 

Met de functie Slimme Meldingen ontvangt u e-mails, tekstberichten en waarschuwingen op uw handheld

PinPointer geeft u de richting naar de pin, zelfs als u die niet kunt zien.

 

Automatische Wi-Fi® baanupdates; geen kosten of abonnementen.

 

De slanke, robuuste en lichtgewicht Approach G8 met 3-inch capacative-touch kleurenscherm is onze meest complete golf-handheld. G8 geeft u niet alleen de exacte afstanden voor meer dan 40.000 internationale banen, met gratis levenslange Wi-Fi® baanupdates, maar biedt u ook functies zoals PlaysLike Distance, Slimme Meldingen , PinPointer-assistentie voor momenten waarop u de vlag niet kunt zien, een oplaadbare batterij voor 15 uur gebruik, en een online golf-community op Garmin Connect™ waar u uw ervaringen en resultaten met anderen kunt delen en vergelijken.

 

PlaysLike Distance

Ondanks zijn slanke profiel beschikt de Approach G8 over een uitgebreide reeks functies die op elke baan van pas komt.

 

PlaysLike Distance geven golfers de afstanden tot het doel, aangepast voor slagen naar boven of naar beneden.

 

Blijf verbonden.

 

Met Slimme Meldingen kunt u e-mails, sms-berichten en meldingen direct op uw handheld ontvangen, zelfs als u midden op de fairway staat. G8 ontvangt het draadloze signaal van uw iPhone® 4s of hoger, laat u weten dat er een bericht is en geeft de volledige tekst op het eigen scherm weer wanneer u klaar bent om die te lezen.

 

Speel slimmer

Club-advies onthoudt hoe ver u met elke club slaat en geeft adviezen op basis van de slagafstand. PinPointer geeft u de juiste richting naar de pin, zelfs als u in het struikgewas of achter een heuvel staat.

 

Slimmere functies

 

Voor betere leesbaarheid worden in de modus Grote Cijfers de afstanden tot het begin, midden en einde van de green groter weergegeven.

 

En via Wi-Fi kunt u verbinding maken met de golf-community op Garmin Connect en automatisch baanupdates downloaden.

 

Meer scorekaartmogelijkheden

 

De Approach G8 fungeert tevens als digitale scorekaart voor foursomes met scoreopties voor Strokeplay, Stableford, Skins en Matchplay met aanpasbare handicaps.

 

Bekijk doelen en houd statistieken bij

Met gekleurde bogen voor lay-ups van 100, 150, 200 en zelfs 250 yard ziet u precies welke afstand u voor een lay-up moet slaan.

 

Met de functie touch-targeting kunt u elk punt op het in zonlicht leesbare scherm aanraken; de Approach laat dan de precieze afstand tot die plek zien – fairway, hindernis, landingsgebied, of het begin, midden en einde van de green.

 

Met de verbeterde statistiekfunctie houdt u het aantal fairway hits, greens in regulation en putts per ronde bij.

 

U kunt uw statistieken tijdens het spel bekijken of deze na thuiskomst op uw computer downloaden en afdrukken.

Positiebepaling op de green

Approach helpt bij uw exacte positiebepaling met Green-weergave.

Tik op de vlag op de kaart om in te zoomen op de green; vervolgens kunt u de vlag verslepen naar de plek waar u deze kunt zien voor een nauwkeuriger afstandsmeting.

 

Garmin Connect golf-community

 

Garmin Connect beschikt over een online golf-community van enthousiaste spelers met wie u uw ervaringen en resultaten kunt delen en vergelijken.

 

Download uw ronde en vergelijk die met uw laatste ronde, houd verbeteringen in uw handicap bij voor elke baan die u speelt.

 

De Garmin Connect golf-community kan zelfs uw ideale ronde samenstellen op basis van uw beste score voor elke hole, zodat u uw gedroomde resultaat voor die baan krijgt.

 

iPhone is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Wi-Fi is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance.

Specificaties
merk Garmin
model Approach G 8
verwachte levertijd 2-3 werkdagen

Prijs

€399,00

  • Approach® G8