geen artikelen € 0,00
  bestellen

FlatCat Go

FlatCat Go

Nieuw


Omschrijving

 

De Flat Cat Go is de perfecte introductie in de wereld van elektrische golftrolleys. Simpel, intuïtief en functioneel - zo zou je de Go in drie woorden kunnen omschrijven.
Met slechts twee knoppen, een start- en een stopknop, is hij zeer eenvoudig in gebruik en maakt hij golfen nog makkelijker.

 Een elektrische trolley zonder poespas.
De Flat Cat Go is puristisch en teruggebracht tot de essentie, maar beschikt toch over de beproefde Flat Cat kwaliteit en innovatie. Zonder compromissen.

 

Flatcat Go met tiptoets bediening.

De nieuwe Flat Cat Go is de perfecte introductie in de wereld van elektrische golftrolleys. Simpel, intuïtief en functioneel - zo zou je de Go in drie woorden kunnen omschrijven.
Met slechts twee knoppen, een start- en een stopknop, is hij zeer eenvoudig in gebruik en maakt hij golfen nog makkelijker. Een elektrische trolley zonder poespas.


De Flat Cat Go is puristisch en teruggebracht tot de essentie, maar beschikt toch over de beproefde Flat Cat kwaliteit en innovatie.

Zonder compromissen.

Hou je van eenvoud en toch opzoek naar een hoogwaardige Duitse elektrische golftrolley kom dan de nieuwe Flatcat Go bij ons in de showroom bekijken.

Enkele Flatcat Go eigenschappen:

Eenvoudige tiptoets bediening.

Full cruis-control (berg op afwaarts rem op de motoren).

Makkelijke vrijloop. 

Standaard met 27/36 holes accupakket.

Gunstige prijs.

Alleen leverbaar met zilverkleurig frame.

 

 

 

 

 

Specificaties
merk FlatCat
model Go
kleur Zilver
accu 27 holes lithium
verwachte levertijd 2 - 3 werkdagen

Prijs

van: €1999,00 voor: €1899,00

  • FlatCat Go